Csoport: 2020-2025

A harmadik programhétvégénk péntekén csoportunk a megszokott bevásárlás után összegyűlt és a 11. F osztállyal együtt activityzett. A játékban megmérettük magunkat rajzban, körülírásban, mutogatásban és még karaokéban is. Az utolsó fordulón már mindenki feloldódott és együtt énekeltünk. Az este hátralévő részében együtt beszélgettünk takarodóig, majd nyugovóra tértünk.

Csoport: 2020-2025

Pénteken visszaérkezés után az osztályunk elindult a helyi bevásárlóközpontba, hogy megvegye a másnapi reggelijét és ebédjét. Visszaérkezésünk után elpakoltunk és megvártuk a vacsoránkat, ami időben meg is érkezett. Vacsorázás után mi, a 9. és a 11. F lement a tornaterembe, és csoportvezetőnk irányításával egy sorversenyen összemértük erőnket, ahol különféle furfangos feladatokon próbálhattuk ki magunkat. A verseny után páran még lent maradtak, hogy focizzanak és röplabdázzanak.

Csoport: 2020-2025

Miután hazaértünk az iskolából elkezdődött a programhétvége. Az osztályunk egy kis csoportja, tanári felügyelettel elment bevásárolni a közeli bevásárlóközpontba, hogy megvegye az aznapi és a holnapi ételek alapanyagait. Ameddig a csoport vásárolt, addig a többiek pihentek. A bevásárlás után elpakoltunk, majd egy másik csapat nekiállt a vacsora elkészítésének.  Amíg a főzés tartott, mások a játékok előkészületein munkálkodtak. A menü a következő volt: Gyros és gyümölcssaláta.

Csoport: 2020-2025

 

Az első programhétvégén tematikája két dologból állt: néphagyományok és kaland.

Csoport: 2020-2025

Az első programhétvégénk úticélja Patca volt. Délután négy óra körül értünk oda a Katica tanyára, ahol egy eligazítás után elfoglaltuk a szállást, ami eleinte egy kis háznak tűnt, de a felfedezés után rájöttünk, hogy sokkal nagyobb, mint azt hittük. A berendezkedés után elmentünk vacsorázni, majd visszatértünk a kis ideiglenes otthonunkba. Az estét közös egymást megismerő játékkal töltöttük, majd az egész csapat nyugovóra tért.