Klebikupa 2024.04.10.

XVIII. Klebelsberg Kupa
A XVIII. alkalommal megrendeztük a Klebelsberg Kupát, melyen hat kollégium vett részt. Széchenyi Ferenc Gimnázium és Kollégium Barcsról, MATE Móricz Zsigmond Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kaposvári Zichy Mihály Iparművészeti Szakgimnázium Technikum és Kollégium, KSZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium, Cseri Úti Kollégium, Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium, mint házigazda. Hét versenyszámban versenyeztek a diákok 2024.04.10.-én délután. Az alábbi eredmények születtek:

Diákhét 2024

A korábbi évekhez hasonlóan, kollégiumunkban 2024-ben is megrendezésre került a diákhét, amelyet 2024.03.18. és 2024.03.21. között rendeztünk meg.

Mustos Absolon, intézményünk DÖK elnöke egy beszámolót készített az eseményről, amelyet alább olvashattok, továbbá az eseményről készült videó is megtekinthető ITT

 

Diákhét

Március15.-i megemlékezés

Intézményünkben, az előző évekhez hasonlóan idén is megtartottuk a március15.-i megemlékezést.

A rendezvényen, intézményünk vezetője, Horváth Zoltán Gábor tartott beszédet, ezt követően diákjaink, egy a jeles eseményhez kapcsolódó kisfilmet is megtekinthettek.

Videó a megemlékezésről megtekinthető  ITT

 

b

Zenés teaház 2024

 

A tél utolsó napján, Február 29-én zenés teaházat rendeztünk kollégiumunkban.

Ezzel a jó hangulatú rendezvénnyel búcsúztattuk a telet.

Folytatás Áprilisban.

Képek a cikkben.

Tehetséggála 2024

A Somogy Tehetségsegítő Tanács által megrendezett, komolyzene kategóriában, Völgyi Krisztina 11.F AJTP-s diák bejutott cigány népdalokkal a vármegyei Tehetséggálára.

Ugyanezen meghirdetett versenyen, Illés Márton 12. osztályos tanuló AJTP vers és prózamondás kategóriában, József Attila Gyermekké tettél című versével 1. helyezést ért el és szintén meghívást kapott a vármegyei Tehetséggálára.

Diákjainknak ezúton is gratulálunk!