Az Arany János Tehetséggondozó Program tanulója. Az első perctől kezdve maximális teljesítményt próbált nyújtani. Kezdetekben főleg a tanulásra koncentrált, majd az idő előre haladtával egyre több kaput nyitott meg önmaga számára. Ráébredt, hogy vannak még tartalékai, és terhelhető a tanulás mellett.

Első igazi eredménye a Szivárvány olvasóversenyen elért első helyezése volt. Sokat járt könyvtárba, rengeteget olvasott, rendszeres szereplője lett a kollégiumi rendezvényeknek. Nyitott a képzőművészet felé, tanára segítségével csiszolgatta festőtechnikáját, térlátását. Közben országos informatika versenyeken indult szép eredménnyel.

AZ utolsó 2 tanév igazi új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagította. Hujber Tamásné, Gabi néni biztatására kutatásba kezdett, és támogatásával több alkalommal bemutatta kutatási eredményeit. Indult a Dunántúli Mandulafa elnevezésű konferencián, a Mester és Tanítványa minősítő rendezvényen, és más tehetséges tanulókat bemutató eseményeken, mindenütt kiváló visszajelzéseket kapott munkájáról. Legnagyobb sikerét az idei tanévben a Kárpát-medencei TUDOK Konferencián érte el, ahol országos arany minősítést szerzett, egyedüliként a kategóriájában.

Fanni, gratulálunk eddigi életutadhoz, példaértékű tevékenységedhez, a dolgokhoz való elkötelezett hozzáállásodhoz. Céljaid eléréséhez sok sikert kívánunk.