be

Balogh Elvira, tanulmányi eredménye az öt év során végig kiemelkedő, annak ellenére, hogy ehhez otthonról kap segítséget. Az öt év alatt végig szorgalmasan következetesen tanult óráról órára, ezzel követendő példát adva társainak.

Az évek során egyre többször fordultak társai hozzá tanulási gondjaikkal. Mindenki jó szívvel ajánlotta, mivel nagyon jól és türelmesen magyarázta el az anyagot. A Napkerék egyesület által működtetett Hangyatanodában is régóta segíti társait a tanulásban.

A nyelvi vetélkedők kollégiumi csapatát több alkalommal is erősítette. Tagja volt a Legügyesebb Kollégista országos versenyen eredményesen szereplő kollégiumi csapatnak. A meseírás versenyszámát megnyerte.

A Legügyesebb Kollégista Országos Vetélkedőn a kollégiumot képviselve a legjobb mesét írta meg.

A kollégiumi 7szokás film elkészítésében aktívan részt vett.

Magatartása mindig illedelmes, tisztelettudó, társaival épp úgy, mint tanáraival.

Bár a csendesen, a háttérben dolgozó diákok közé tartozik, hozzáállása és személyisége úgy gondolom példaként állítható diáktársai elé annak ellenére, hogy nem ért el zajos, látványos sikereket. Az évek során nagy örömömre egyre többen figyeltek fel rá, és a háttérben végzett szinte észrevétlen munkálkodására.