Csoport: 2019-2024

Péntek délután közösen bevásároltunk a szombati kirándulásra, majd finom vacsorát főztünk
magunknak. Szombaton a reggelit követően indult a buszunk Budapestre a koli elől.
Először a Magyar Zene Házához érkezve a Városligetben is sétáltunk, majd az állandó
kiállítást tekintettük meg. Ebéd után Salvador Dali műveit csodáltuk meg. Átsétáltunk a
Lánchídon, közben sok- sok szelfit készítettünk. Hazafelé nagyot pihentünk a buszban.
Vasárnap délelőtt
a moziban a Bazi nagy görög lagzi 3. részén nevettünk sokat, ezt követően a közös ebédünket

Csoport: 2019-2024

Péntek este, a vacsora előtt elmentünk a Lidl-be, ahol mindenki vásárolt magának reggelit. Nagyon vártuk a vacsora idejét, ami végül el is érkezett. Egy hatalmas méretű hamburgert kaptunk. Páran alig bírtuk megenni, végül úgy döntöttünk, hogy elrakjuk a hűtőbe és jó lesz másnapra is. Ezután mindenki tanult egy keveset és készített magának szendvicseket szombatra.

Csoport: 2019-2024

 

Októberben bent maradós hétvégénk volt. Péntek délután elsétáltunk a Kaposvár Arénába, ahol megtekinthettük a kaposvári és a szolnoki röplabdacsapat mérkőzését.

Csoport: 2019-2024

A karácsonyi bentmaradós hétvége első napján pénteken, Budapesten voltunk az osztállyal, mert első helyezést értünk el az Erzsébet a Kárpát – medencei Gyermekekért Alapítvány Kreatív pályázatán,  KLEBI- KOLI HÍRADÓ című pályamunkánkkal. Díjazásunk egy Erdélyi Erzsébettábor, amelynek ünnepélyes díjátadója a Fővárosi Nagycirkuszban került megrendezésre. A programot követően sétáltunk a főváros gyönyörűen feldíszített belvárosi utcáin. Este a kollégiumban tértünk nyugovóra, és vártuk nagyon a hétvége további eseményeit.

Csoport: 2019-2024

2019. augusztus 28.-án osztályunk Zánkára utazott, hogy egy hét alatt csodálatos élményeket szerezzünk és egy kicsit kikapcsolódjunk a tanévkezdés előtt. Mindenki izgatottan várta, hiszen új osztálytársainkkal és tanárainkkal még nem igazán ismertük egymást. Ám ez a kezdetleges feszültség már a buszon semmivé foszlott és az út nagyon jó hangulatban telt. A Balaton partján lévő zánkai Erzsébet Tábor hatalmas, gyönyörű helynek bizonyult, tele játékkal, programokkal és vidámsággal.