DÖK elnök választás

DÖK Küldöttek közgyűlés és vezetőválasztás.

A leköszönő DÖK elnök Mustos Absolon köszöntötte a küldötteket a kollégium igazgatóját és szakmai igazgató helyettesét az idei tanévi küldöttközgyűlésen. 
Absolon bemutatta az intézőbizottság tagjait. Macher Rózsa jegyzőkönyvvezető, Beluzic Kármen, Orsós Ágnes, Kisdeák Nóra szavazatszámláló. A levezető elnök ismertette a napirendi pontokat. 1. Éves beszámoló elfogadása; 2. DÖK elnök jelöltek bemutatkozása; 3. DÖK elnök választás; 4. Horváth Zoltán Gábor igazgató Úr hozzászólása; 5. Gálovics Edit igh. hozzászólása; 5. Egyéb hozzászólások;
A három DÖK elnökjelölt (Bach Gergő, Novák Róza, Tóth Zsombor András) választása titkos szavazással történt. Mivel két jelöltre egyenlő szavazat érkezett, ezért újabb titkos szavazás volt már csak a két jelölt között (Novák Róza, Tóth Zsombor András). A szavazás eredményeként Tóth Zsombor András lett az új DÖK elnök. Horváth Zoltán Gábor igazgató Úr köszöntötte a küldötteket, méltatta Mustos Absolon munkáját és a DÖK elnök jelölteket arra kérte, hogy a jövőben dolgozzanak össze. A Klebelsberg Kollégiumért Alapítványról, mint jövőbeni lehetőségről beszélt a küldötteknek. Gálovics Edit szakmai igazgató helyettes is alátámasztotta igazgató Úr mondandóját az Alapítványról és megköszönte a diákönkormányzat eddigi munkáját és arra kérte a jelenlévőket, hogy a jövőben is aktív részesei legyenek a kollégiumi életnek. A gyűlés végén Mustos Absolon levezető elnök megköszönte diáktársai eddigi munkáját és arra kérte az új DÖK elnököt Tóth Zsombor Andrást, hogy fogjon össze a jelöltekkel.

2023.04.16.                                  Horváth Balázs
                                Diák Segítő Pedagógus

a

b

c

d
Az eseményről készült videó megtekinthető ITT