AJTP röplabda torna és irodalmi verseny 2024.04.13.

Aranyosok” találkoztak Kaposváron
Ha április, akkor Kaposvár-mondhatnák az Arany János Tehetséggondozó Program diákjai. Országos verseny szerveztek április 13-án a programban tanuló diákoknak a kaposvári AJTP Klebelsberg Középiskolai Kollégiumában. 
Határtalan irodalom címmel Csiky Gergely munkásságából és a kaposvári színházból készültek fel a középiskolás diákok. A vetélkedőt a Jurisich Miklós Gimnázium csapata nyerte Kőszegről. Felkészítő tanár Marton Judit volt. Második helyen a másik kőszegi csapat végzett, harmadik helyezést a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium csapata ért el. A verseny szervezője Tankovicsné Trapp Ildikó.
A MIX-röplabdatornán fiú-leányszervezésű csapatok vettek részt az ország több helyéről. A torna bajnoka a házigazda KLEBI csapata lett. Felkészítő tanár Gálosi Ildikó volt. A dobogó második helyére a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium csapata állt fel. Harmadik helyen ismét kaposvári csapat,  kollégium „Klebike” csapata végzett. A torna legjobb játékosa a kaposvári Kozma László lett.

a

b

c

f

e