Diákhét 2024

A korábbi évekhez hasonlóan, kollégiumunkban 2024-ben is megrendezésre került a diákhét, amelyet 2024.03.18. és 2024.03.21. között rendeztünk meg.

Mustos Absolon, intézményünk DÖK elnöke egy beszámolót készített az eseményről, amelyet alább olvashattok, továbbá az eseményről készült videó is megtekinthető ITT

 

Diákhét

Idei diákhetünk teljesen más vonalon ment, mint az eddigiek. Előtérbe került a gasztronómia, művészet, illetve a kultúra.

Szokásos programjainkat visszahoztuk, amik a Tombolában, és a Röplabda házibajnokságban nyilvánultak meg, amelyek nagy sikernek örvendtek.

A jövő évi diákhét célja lehet, hogy ezeket a programokat visszahozzák, továbbá bővítsék, több házibajnokságot szervezzenek.

Hétfőn főzés (bográcsozás) szerepelt a programban, amivel mintegy 35 fő diák és pedagógus élt a lehetőséggel. Kedden a Zeneiskola magánénekesei tartottak színvonalas bemutatkozást.

Szerdára meghívtuk a Fiatalok a Nemzetért Alapítványt, mint előadót, az Aktív Ifjúságért című programot csinálták nálunk. Vendégszereplők voltak többek között, például Tibi atya, avagy Tóth Máté, Borhi Zsombor, Kaposvár Alpolgármestere, kétszeres világbajnok kajakos. Este a tombola sorsolására került sor, ami idén is nagy sikernek örvendett és jó jövedelmet hozott a DÖK-nek.

Csütörtökön színház volt, mindkét előadás teltházas volt. A KözSzin interaktív színházi előadást hozott, a Valóság Főpróbáját, amelyet a diákok és pedagógusok is élveztek.

Idei Diákhetünkből hiányzott a Disco, ezt áprilisban, mint végzős búcsúztató Disco tervezem bepótolni.

 

                                                                                                         Mustos Absolon

                                                                                                     DÖK elnök

 

Néhány kép diákhetünk programjaiból

a

b

c

c

d

e

g

h

i

j

k